Oväder

Ringde läkarstation kl.8 imorse och fick en tid på en gång. Hon trodde det var soleksem så på med kortisonsalva så hoppas vi att det försvinner. Lindrar klådan iaf. Blodprov också ordnat. Svettades som en gris som vanligt, men det är alltid så när nålar ska stickas i mig. Fatta vilket jävla förlossningsbrev jag kommer ha, en riktigt krävande person....
Hem å käkade frukost. Ordna med tvätt å lagade ett par shorts. Åkte å hämta spjälsäng. Käkade lätt lunch. Sedan så började flytthjälpen.
Väl in till Norrtälje så kom världens jävla regnskur så man kunde bara köra jätte sakta. Åska gjorde de med, blixten slog ner i närheten. Läskigt!
Väl framme i Norrtälje så slängde vi upp allt i lägenheten å sedan så lämnade vi morsan där å splittrades. Hon ville packa upp själv i sin egen takt. Pappa skulle på sitt håll å jag skulle vidare till kusin för att hämta spjälsäng å lite andra grejer. Ja, vi ska ha två sängar. Mycket mer praktiskt och lättare i olika rum.
Vidare till Biltema å sedan hem. Käkade tacos. Johan röjde runt i garaget. Sedan blev klockan så mycket så det blev dags för en dusch. Sedan har jag fyllt i gravidboken. 
Ligger nu å tittar på tv. Längtar efter sängen ;)
1 Anonym:

skriven

Varför två spjälsängar? Ni kan omöjligt veta nu om bebis ens gillar spjälsäng att sova i till att börja med.

Svar: Vi ska ha en säng i varje sovrum. Vi ska ej ha bebisen i våran säng utan då får den lära sig att sova i spjälsäng
Nenna

Kommentera här: