Fredagen

Idag har det varit en ganska bra dag.
Efter jobbet så mötte Alexandra mig å följde med mig hem så jag kunde byta om till träningskläder. Sedan drog vi iväg på en powerwalk. Efter 3km så körde vi intervaller i ca 1km. Känslan är så skön efteråt! Sedan fortsatte vi våran powerwalk och nånstans på vägen lyckades vi få med oss en anhörigs hund. Som lyckades smita, haha. Så då blev de springa lite till! Men när jag kom hem så var man trött men man hade en helt annan energi. Slängde mig direkt i duschen. Sedan gjorde en jätte avancerad middag, då jag inte orkade göra gröt, så det blev toast. Johan blev glad som älskar det :)
Efter det blev de kaffe. Å sedan fruktsallad.
Sedan har jag mest legat i min underbara soffa å surfat runt, tittar på film...
Efter en stund så ledsna jag och gick upp för att mata katterna och plocka ur diskmaskinen och sedan diska lite. Därefter tömde jag slasken på skit och skulle trycka till soporna så jag får plats med lite till... Å vad händer då? Jo, jag skär mig på locket till kattmatsburken för den petade rakt upp. Faaaaaan! Det gjorde grymt ont å det blev ett rejält sår. Så nu har jag tejpad hand, typ.
 
Jahapp, vad ska jag nu göra? Ledsnade på att titta klart på filmen. Känner mig mer lockad att somna på soffan, haha. Medans Johan spelar sitt Battlefield 4...
Ledig helg!!!!