Lyckan

Jag kan förstå dessa människor i tv-programmet Familjen Annorlunda. Varför dom har så många barn. Det är ju supermysigt med gravidmagen! Inte krämporna då, men känns sparkarna och i väntans tider. Sedan är det ju mysigt när bebisen väl ploppat ut, även fast det är vissa stunder som kan vara jobbiga med skrik å gnäll. Men själva förlossningen kan man ju hoppa över, haha.
Känner mig otålig ibland, vill bli gravid igen på en gång. Var hos barnmorskan igår, så har nu ok stämpeln. Men varför har jag så bråttom? Dels för det mysiga med att vara gravid. Och andra delen är nog för Neos skull så han får ett tätt syskon, eller för att jag vet att det tog 3 1/2 år innan vi lyckades bli gravid och rädd att det ska hända igen.
Äsch, vilka problem jag har. Kanske bara ska släppa allt å njuta av Lilleman? ❤️
1 Anonym:

skriven

Släpp de (sjukt svårt i know!) Å bara ta det som det kommer :) rätt va de är så är du gravid igen! :) kan ju ta tid men kan också gå väldigt snabbt :) tiden går ju sååå galet fort när man fått barn :)

Svar: Ja, det är skrämmande hur fort tiden går! Kanske därför de känns som att man har bråttom för att få uppleva allt så fort igen :p
Helena Gustafsson

2 Fridonordstrom :

skriven

Förstår hur du tänker, vill också ha många och relativt täta barn :) Känn ingen stress, skaffa en till när ni känner för de! :) Ni hinner ju njuta av Neo ändå ;) Men hoppa över mars månad om ni inte vill ha en till december bebis ;) hihi

Svar: Haha kan väl samla alla barn i december så kan vi har stor fest 😜
Helena Gustafsson

3 Världens bästa syster:

skriven

Släpp allt o bara njut. Då kmr du bli gravid på nolltid ska du se. :)

Kommentera här: