Maybe I don't need you in my life, but I do!

Nu är helgen redan slut och imorn börjar allt slit igen.

Men imorn så blir det ingen gympa utan jag ska på kalas hos svärmor men det blir bara en kopp kaffe för min del. Jag har varit totalt duktig denna vecka och jag mår toppen av att känna mig duktig!! :)

I fredags så gjorde vi inte så mycket. Blev en tidig kväll, med en film på tvn.

Igår så jobbade karln så jag gick på spinning och sen så kollade jag på Angelica och Pysens gemensamma barn – 2 sköldpaddor. Jag ringde även min 10-åriga kusin å sa klantarsel men hon hade inte brutit armen utan det var en rejäl stukning så hon skulle ha gipsskena i 2 veckor :p Sen när karln kom hem så åt vi en gemensam middag och sen hälsade vi på Sandra å Robert. Men åkte därifrån kl.21 för att sedan hälsa på Linus. Haha, tycker vi bara hälsar på folk nu för tiden :) Då beslutade Johan sig för att vi skulle beställa från Blåan och jag tvekade inte en sekund när jag beställde min kycklingsallad. Tänkte inte ens tanken på pizza, hamburgare eller kebab. Och jag blev mätt på bara brödet man fick med så jag fick spara min sallad till morgonen efter. Tycker jag blir fortare mätt nu för tiden.

Idag så åkte vi till Östhammar och handlade mat och då köpte vi bara massa nyttigt. Ser verkligen fram emot detta för så här angagerad har jag aldrig varit tidigare! Imorn så ska jag försöka ta mig till Rusta å köpa min Naturdiet. Så ska jag köra på det, Modifast-bars, frukt, havregrynsgröt (om jag lyckas imbilla mig att tycka om det) och sen ska jag även försöka kombinera det med barnmat och mina piller. Får se om det funkar :)


-10kg = Thailand - here I come!Ska bara tillägga en sak: En Prutt viska i mitt öra att jag skulle skriva om denna söta prutt, haha. Den är emotståndlig. Den luktar gott och jag bara älskar den!! Allra bäst är den när den sitter i kläderna i flera timmar. Så rart :D Och den finns alltid där för mig! <3


 

Life is what you make it

Fy fan, trött som bara det idag! Jag har varit grymt duktig var det gäller gympan, var på spinning i måndags, tisdags och i onsdags, Igår så var det gympan som gällde och imorn så är det spinning igen. Egentligen har jag inte lust att kliva upp kl.8 för att vara på friskis kl.9.30 men jag måste! Och bokar jag alla pass hela veckan så vet jag att jag inte hoppar över nått, så jag har bokat allt för nästa vecka också :) Jag hoppas bara att det ger ett slutresultat för jag är redan less. Jag blir ju helt sönderstressad: först jobb, sen snabbt hem för att få nått i magen, byta om och sen fort till friskis. Spinna, gympa som en tok, sen duscha, fort hem och sen typ hopp i säng. Stackars Johan, blir inte mycket kärlek. Men vill han ha en nöjd tjej till sommaren så måste han ha tålamod :)
Så jag har inte lika mycket tid längre att blogga och svara på kommentarer utan försöker få ihop allt så gott jag kan.

Nu har jag bokat spinning och gympa för två veckors tid så jag ej kan slöa...

Får se vad helgen kommer att bestå av. Imorn så jobbar ju karln så jag ska på spinning och får se om solariumet är ledigt också. Sen så ska jag väl handla lite. Tvätta också. Sen vila! Jag hoppas att någon av Johans alla spelkamrater kommer imorn kväll så att jag kan få se på Ronny och Ragge och komma i säng i tid. Jag är så jävla trött! Eller så kanske man ska kontakta Emma och Cody å se om dom är sugna på nått kul. Får se vad man orkar. På söndagen så ska vi till Östhammar och handla på Coop och Prisstop. Vi måste handla massa nyttig mat för vi har bestämt att februari ska vi käka nyttigt, inge godis, läsk alkohol m.m. Hoppas vi håller det bara :) Vi ska då även passa på att smita in på Prisstop för att kolla vad dom har för utbud och handla lite till. Får se om vi hälsar på Sandra och Robert också som vanligt ;)Nästa veckas träning:
måndag 16.30 - spinning
tisdag 19.00 - spinning
onsdag 19.00 - spinning
torsdag 18.30 - gympa
fredag - vila
lördag - crosstrainer
söndag - vila


Nej, nu ska jag ta och ringa 10-åriga kusinen och säga att hon är ett klantarsel för att hon har brytit armen. Hon sa så till mig när jag hade gjort det, haha.