Ett beslut

Alkoholfritt.
Ett skönt val känner jag.
Slipper man bli äckligt full, göra bort sig, va förjävla bakis dagen efter som jag alltid blir, slippa ångesten.
Fan så skönt!
Istället blev de Robert Gustafsson på tv, massvis med godis och en sovande karl på soffan, haha.
Imorn ska vi iväg å titta på bil, en kombi. Vi är nu riktigt less på att inte ha stor baklucka. Så jag hoppas det blir ett köp!

Underbar helg!

Lördag:
Vi åkte iväg å köpte planteringsjord innan Johan skulle iväg med Peter å åka mc till Uppsala. När jag väl var själv så åkte jag iväg och köpte blommor. Skönt att kunna välja själv utan att ha någon annans åsikt ;) Åkte hem å planterade. Sedan så klippte jag färdigt gräsmattan.
Sedan så kom Alexandra å vi fick å köpte glass. Satt ute hela dagen i solen å pratade. Grillade korv. Spelade land och stad. Tittade på tv. Alexandra gick hem. Somnade gott sedan den kvällen :)

Söndag:
Efter frukosten så fick Johan å jag en långpromenad. Satt sedan ute hela dagen i solen, så jag har fått färg i ansikte å armar. Lagade kyckling, ris å currysås till alla matlådor. Men vi käkade nå timjankorv till middag. 
Johan gick ut i garaget å jag hittade äntligen extra energi för städning. Har inte städat på över en månad så det var grovt äckligt här...
Bytte lakan, dammade. Sedan så kom Johan in å dammsög haha. Sedan tog jag en skönt dusch.

Imorn är jag troligtvis ledig. Dåligt med tider just nu känner jag.
Men ska så passa på att tvätta och hänga ute i solen. Ställa mina nymålade utemöbler på nymålade altan å sedan är det snyggt heeeela sommaren :D
Jag ska väl ligga i solen. Gå en promenad med Alexandra. Inte mycket mer planerat för den dagen. 
Tisdag storhandling!

Dagens göra

Vad ska jag skriva om egentligen när jag inte ens kan skriva de jag vill? Haha.
Vaknade precis, haft underbara drömmar och sovit bra. Även fast katterna trasslade vid kl.3:30 för den ena skulle ut efter den andra, men så håller dom på varje natt.
Idag ska jag måla sista utemöblerna som jag inte hann med häromdagen. Johan ska måla altanen imorgon och sedan kan jag börja göra den fin med blommor. Våren är här nu :)
Ikväll jobbar jag 16-20:30, imorn med. Härligt med sovmorgon! Å dagen för sig själv.
Så nu vet ni vad jag ska hitta på.