Lördag

Igår kväll så blev de att hänga nere i källaren med en tänd brasa efter hamburgemiddagen. Tittade på film, käkade chips och drack julmust.
Blev sedan andra filmen av Apornas planet. Tycker dom filmerna är bra, men den var ganska långdragen. Därefter direkt i säng, var trött. 
Lyckades beställa från Cdon för 1000kr igår, haha. Johan får extremt dyra julklappar i år, måste vara för att tomten anser att han har varit snäll då?
 
Imorse vaknade jag kl.9 å så väckte jag Johan. Klädde på mig, gjord emig i ordning, startade kaffebryggaren och vattenkokaren. En kopp te/kaffe och sedan gick vi ner till centrum för julmarknad. Hittade inget speciellt, köpte med en kartong chokladbollar hem. Har redan hunnit ätit upp mer än hälften, haha. Käkade därefter havregrynsgröt till frukost och en julknäcke med julskinka :)
Sedan så tog vi bilen iväg till mina svärföräldrar, men var ingen hemma så vi åkte och tanka å därefter hem igen. Johan bärde in ved. Jag vek ihop tvätt och startade en tvättmaskin. En brasa tänd idag också, är ju kallt ute, blir mysigt inne.
Nu sitter jag i stort sätt bara å väntar på att Johan ska säga att han är hungrig. Jag vill ju ha mat redan nu! Haha. Men jag får väl äta nått annat i väntan på middagen...
Annars då i magen? Igår kväll så hade jag ont, tror bebisen riktigt grävde sig neråt i förlossningskanalen (som är Johans favoritord just nu) :p Idag bullas det hårt. Idag är det rätt så mycket sammandragningar faktiskt. Men inget som gör ont så det är inga värkar.

Fikat för en stund sen :)


Hipp hurra!

Äntligen fredag igen! Å jag har karln hemma med mig i 2 dagar som vanligt :)
Idag är det "Black Friday" så jag sitter som fastklistrad framför Cdon för att inte missa nå extremt viktigt :) Dessutom så är det perfekt tillfälle att beställa julklappar till Johan, även fast han vet om de. Men han får inte se exakt vad det är för än på julafton, så han får överleva med GTA fram tills dess, men det lär han göra.
 
 

Igår kväll så var jag och fyra tjejer till på Lantligt&Vitt för mingel och visning av dofta produkt men var inget som tilltalade mig, men trevligt var det ändå. Sen var det bara hem å äta macka och sedan i säng och jag somnade fort återigen. Vaknade kl.8:40 imorse, så jag lär nog somna bra ikväll igen :)
 
Denna helg så har vi inte mycket inbokat. Enda speciella är julmarknad imorn på centrum och det ska vi gå på. Första advent på söndag, får se om jag slänger upp julpyntet tills dess eller om jag väntar med det tills nästa vecka. Mysigt ändå med julgardiner å julstakar/stjärnor som lyser i mörkret. Men jag vill ha snö nu!!