Jäkla fötter

Alltså när ska jag få lugn och ro? Haha.
Neos fötter växer fortare än jag hinner med känns det som!
Tyckte det inte var länge sen jag bytte ut strumporna men nu får jag byta till stl.16/18. Jag som inte ens hunnit att köpa på mig ordentligt än. Fattas några par strumpor i den storleken så får se om det kanske finns på påskmarknaden på lördag, annars får jag ta en tur till Norrtälje nångång efter påsk. Tråkigt nog så börjar Johan jobba i Östhammar då, så då får vi åka buss både till och från Norrtälje.
Nu måste jag ta och köpa till kommande storlek, 19/21. Måste ha minst 10 par... 
Misstänker att Neo kommer få stora fötter som Johan!
 
 
Kikade på H&Ms hemsida och hitta massa fint. Tråkigt att det som finns på hemsidan inte alltid finns i butik...
 
Hitta jätte söta skor också! Uggsen Neo fick i julklapp av sin moster Angelica börjar nu bli för små. Dom var i stl.16/17. Dom har varit helt perfekta i vårvärmen med fodrade byxor, tjocktröja och mössa å vantar på Neo i sin åkpåse i vagnen eller i sin barnstol i bilen med en filt.
 
Dessa skulle vara perfekta nu i stl.18/19:
Och dessa i sommar i stl.20/21:
Älskar bebiskläder, dom är ju så gulliga!!!!
 
 
 

Nån med skrivare?

Nån med skrivare som skulle kunna hjälpa mig att skriva ut dessa träningsscheman? Börjar bli dags att börja träna lite nu, tänkte köra korta pass hemma. En bra start 👍
Är jätte sugen på att börja ut å springa igen, men får inte ihop det just nu med Neo när Johan håller på grejer efter jobbet. Så får se hur de blir, vill verkligen inte ut å springa med vagnen å se ut som nån mupp, haha.Skulle även behöva skriva ut min tatueringstext för jag måste till studion å visa upp den och höra vad priset kommer bli. Men den bilden lägger jag absolut inte upp här, så nån snor den...

Gnäll-Neo

Igår så var vi iväg till Fogdö och hälsade på Sandra och Robert. Linnea fick sin 1årspresent. Resten av dagen kändes det som att jag stod i köket å lagade mat.

Imorse så vaknade Neo kl.7 men jag hade turen att han bara ville vara uppe en timme och sedan kunde vi fortsätta sova till kl.10:30! Rekord.
Men under dagen har han varit jätte gnällig. Kräks slem efter varje måltid. Detta har hänt förut så jag känner mig inte orolig, för han är annars pigg å äter.
Han sover nu i sängen sedan två timmar tillbaka så jag har hunnit äta, klä på mig, sminka mig, fixa tvätten. När pappan i huset kommer hem så ska han få mat i magen, sedan kommer Alexandra å vi ska gå till Malin och Niklas för att titta på deras nykläckta son Viking. 
Får se när vi kommer hem därifrån. Funderar på att titta på nån film ikväll om Johan spelar...

Imorn så kör vi en innedag med pyjamas å bara myser 😊 Måste försöka ordna mat så pappa Johan får matlådor.

Onsdag blir det babymassage 👶

Torsdag Öppna Förskolan med Madde.
Sedan är det påskledigt för min man, och jag ska förhoppningsvis jobba.


Just ja, jag ringde BVC imorse. Det är inte ett dugg farligt för Neo att sitta i matstolen! Barnet säger till själv om det blir jobbigt! I början ska dom bara sitta korta stunder.