Springa skiten av sig?

Nu har jag fått värsta sjuka idén för att vara mig....

Jag vill springa Vår Ruset torsdagen 31 maj kl.19.00 i Uppsala, 5 km.
320kr...
Start och mål vid KAP-området (Kungsängsbron). Banan går genom delar av Ulleråker, vidare nedanför Uppsalaåsen mot Ulltuna och tillbaka längs Fyrisån mot mål.

Även Blodomloppet torsdagen 7 juni kl.16.30 i Stockholm, 5 km. 250kr...
Start och mål äger rum vid gärdet vid Djurgårdsbrunn.

Göra nått man aldrig tänkt på annars. Utmana sig själv. 5 km kan ju inte vara så jävla jobbigt. Är ju fritt om man vill löpa, jogga, promenera m.m och ingen kan "vinna". Vore ju fett nice.
Gäller bara att få nån med sig. Annars skiter jag i det.

"Vår Ruset står för friskvård och glädje. Det handlar om att springa, jogga, lunka eller promenera 5 km i din egen takt. Detta är inte en tävling, utan en fest för tjejer i alla åldrar."


Så prio ett just nu: Önska mig pengar i födelsedagspresent så jag kan köpa mig ett par nya träningsskor och ett par nya träningsbyxor.
Av karln så önskar jag mig Blendas hem...

Du kommer med solsken till mig

Mobil påfylld nu...

Har en sån där jävla klump i magen. Känner mig nere. Känner mig värdelös. Lyckas ju fan inte med nånting. Vad fan gör man? Biter ihop å ler typ. Jag blir helt galen! Jag ger verkligen 100% varje gång å tänker att jag måste lyckas. Men så skiter sig allt. Dags att söka hjälp kanske?
Tur att jag har dig Johan. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Och mina kära vänner.Ni vet vilka ni är.

Ring om du vill nå viktigt

Bara 5 spänn kvar på mobilen, endast för nöd! Känner mig så handikappad att inte kunna skicka eller svara på sms. Å lönen kommer inte för än på onsdag. 2 dagar kvar tills jag kan fylla på kortet igen. Håll ut, hör inte av mig innan dess!!!
Ring om du inte orkar vänta tills dess...


Orkar inte blogga om nå vettigt just nu. Om några dagar.