Tisdag

Jag kom hem 1 1/2 timme tidigare idag, vilket var skönt. Jobbar 10 timmar igen nästa vecka. Och ska även försöka öka mina arbetstimmar nu när Johan börjar på Vaxholm nästa vecka. Då blir det en superbra lön i slutet av juni, vilket alltid uppskattas :)
När jag kom hem så klippte jag gräsmattan så nu är det fint på tomten. Sen så har jag plockat ögonbryn å färgat. Ska strax duscha å måla naglarna.


Min nya favorit: Latte Macchiato


Johans firmabil:
Han var så lycklig när han kom hem från jobbet igår i nya bilen ;)

Mina planer för veckan

Fy fan, imorn så ska jag jobba 11 timmar igen. Visseligen, det är frivilligt för att få in mer timmar men känns ganska mört ändå tyvärr.
Sen så har jag bara onsdag kvar att jobba, sen är jag långledig. I hela 5 dagar :D
Då ska jag slappa som fan. Förhoppningsvis åker Johan till Fyrväpplingen på fredag, då ska jag till svärmor och ut och gå på långrunda, sen måla garaget två gånger. Åka på loppis på lördag, grilla å dricka pilsner/cider på kvällen sen? Jag ska även vara crossfotograf åt Johan å Tommy någon dag. Sen så ska Johan på nå grillavslutning på söndag på jägarkursen så då får jag lite tid för mig själv igen, kan faktiskt vara skönt ibland även fast jag älskar den mannen.