Sista januari

I natt så har jag haft fruktansvärt mycket drömmar. Om allt möjligt. Men jag har sovit väldigt djupt.
Såg att jag hade ett missat samtal från kl.7 och jag har inte ens hört att det har ringt!
Vaknade vid 9:30 å var riktigt trött, men kunde inte somna om. Så klev upp och drack kaffe. Burit in ved. Handlat present, varit på kalas. Och nu har jag lagat mat som står å kokar på spisen. Blir potatismos och norska fläskfärsbiffar. Gott!

Imorn är det ny månad. Tiden går så fort! Tycker det inte var länge sen det var nyår.

Dagen som avgör mitt liv

Nu har jag gjort mitt val, synd bara att jag inte kan se in i framtiden om det är rätt val eller inte. Men då kanske livet hade varit tråkigt om jag visste vad som skulle hända.
 
Jag har valt att säga upp mig från mitt caféjobb på Danderyd.
Och jag har sökt kurser. Jag ska först plugga matte inför 2, 4 gånger i veckan i 10 veckor. Och naturkunskap 1b, distans. Det startar 18 mars.
Därefter så blir det matte 2 och naturkunskap 2, båda distans. Som jag hoppas kan plugga direkt efter att jag har avslutat dom två första kurserna. Sedan så kan jag söka till sjuksköterskeutbildningen i Gävle som är distans i 4 år, förhoppningsvis kan jag börja till augusti eller så får jag vänta till januari 2014.
Tanken är att jag ska kunna plugga och jobba extra för att slippa ta studielån.
Min tanke var att plugga till undersköterska men det var totalt omöjligt för det är på gymnasienivå och jag har redan ett slutbetyg från gymnasiet. Så jag kunde plugga upp mina betyg och söka till en högre utbildning. Det är ju ännu bättre för då kan jag plugga vidare till något annat om jag skulle vara sugen på det :) Barnpsykolog.
 
Jag älskar dig Johan. Jag är glad att du finns i mitt liv och peppar mig till det jag vill

Sagt och gjort

Nu har jag bestämt mig.
Fortfarande orolig, men glad.
Har ansökt, får svar efter 25/1. Ska även prata med jobbet. Tur att Johan stöttar.