Redan torsdag!

Veckan har gått otroligt fort. Redan fredag imorn!
Gick utmärkt att storhandla igår. Affärerna har redan börjat med julgrejer så jag köpte lite så jag slipper köpa allt nästa månad eller dagen innan jul typ. 
Köpte även julkort som jag nu fyllt i med adresser, så det fattas bara julfrimärken och sedan posta allting. Det sista i BB-väskan är nu packat också. Ända som fattas är mobilladdare och kamera, det packas i den sekunden vi åker in...
Pappa var här en stund på förmiddagen idag å drack kaffe. Jag gjorde sedan matlådor till karln. Sitter nu å tittar på Lost och samlar energi för att gå ca 2km hem till min mormor. Vet att det kommer ta ett tag att gå dit, men får skjuts hem sedan av Johan. Får se hur många sammandragningar jag får under den promenaden. Antingen får bebisen komma nu eller i december för därimellan vill jag gärna hinna storstäda, julpynta, åka till Uppsala för julshopping och sedan storhandla :)
Ingen mamma kommer imorn. Då ska jag kolla på mera Lost och sedan göra korsstygnen.

Full fart

Igår tyckte jag att de var en jobbig dag... Lilla Bamsan fick lämna oss. Trist men hon var ändå gammal.
Annars så var vi på kalas efter Johan kom hem från jobbet. Resten av kvällen spenderades framför Games of Thrones. Riktigt trött var jag igår efter att ha gråtit mer än halva dagen så jag somnade jätte fort.

Vaknade imorse till larmet. Hade en påminnelse på så jag skulle komma ihåg att påminna karln om besiktningen. Blankt papper blev de på bilen som tur var, slipper vi tänka på den biten.
Denna dag så har jag plöjt igenom Lost-avsnitt. Den serien är bra så jag tittar på den igen nu när jag går hemma själv... Jag sitter å gör korsstygn också samtidigt. Måste ju bli klar med den innan jag ska julpynta!
Pappa kom runt kl.14 å frågade om vi skulle på Blixtens å fika. Självklart sa jag å klädde på mig! Osminkad å mjukisar men de fick gå för denna gång haha.
När jag kom hem igen så slängde jag in laxen i ugnen å potatisen på spisen. I väntan på de så hann jag med ett till avsnitt Lost :p
Ligger nu på soffan å Johan spelar. Ska titta på Games of Thrones snart. 

Imorn så har jag bestämt att vi ska storhandla. 
På torsdag ska jag dammsuga lite å sedan gå till mormor. 
På fredag kommer eventuellt mamma. 
På lördag ska jag iväg med mormor å äta mat+kolla på live-musikal på Folkets hus.
Så man har lite att göra ändå även fast man ska vara hemma å vila ;)